Konfirmation 2020

Datoerne for konfirmation 2020 er:

Søndag den 19. april ved sognepræst Line Blak Gundersen TILMELDINGEN ER LUKKET

Store Bededag den 8. maj ved sognepræst Ann-Luise Bjørnebo, TILMELDINGEN ER LUKKET

Kristi Himmelfartsdag den 21. maj ved sognepræst N.N. TILMELDINGEN ER LUKKET

Alle tilmeldte konfirmander til konfirmation 2020 er optaget på den ønskede dato, tidspunktet på dagen er endnu ikke fastlagt.

Forældre og konfirmander inviteres til Konfirmandindledningsgudstjeneste med efterfølgende forældremøde den 5. september 2019, kl. 19.00.

Der vil blive sendt en invitation

Har I spørgsmål om tilmeldingen, er I velkommen til at sende os en email på kontor@hoejdevangskirken.dk

Konfirmation 2021

DATOERNE FOR KONFIRMATION I 2021 ER:

• 1. søndag efter påske
  • Kristi Himmelfartsdag
  • Store Bededag

Præstens navn og tidspunkt på dagen annonceres senere. Tilmeldingen kan ske fra maj 2020.

Doner dit konfirmationstøj

Ønsker du at donere dit konfirmationstøj til fremtidige konfirmander, som ikke har samme mulighed som andre for at købe nyt tøj, kan du aflever tøjet på kirkekontoret i Højdevangskirken.

Tøjet vil blive efterset og udlånt til fremtidige konfirmander.