Konfirmation 2020

Kirkerne i Danmark skal holdes lukket på samme måde som andre offentlige kulturinstitutioner, som biblioteker og kulturhuse. Det sker for at forebygge Corona-smittespredning og dermed tage hensyn til de svageste i vores samfund.

Det gælder både kirker, sognegårde, uddannelsesinstitutioner og andre lokaler i folkekirken.

Alle konfirmationer udskydes til foreløbigt efter pinse, nye datoer fastsættes så hurtigt som muligt og vil blive annoceret her på siden.

Konfirmation 2021

DATOERNE FOR KONFIRMATION I 2021 ER:

• 1. søndag efter påske 11. april 2021 v/ Jeanette Sauerberg
  • Store Bededag 30. april 2021 v/ Line Blak Gundersen
  • Kristi Himmelfartsdag 13. maj 2021 v/ Ann-Luise Bjørnebo

Indskrivning finder sted fra 1. maj til og med 12. juni 2020 ved kontakt til én af præsterne.

Ved indskrivning hos Ann-Luise Bjørnebo : KUN tilmelding på mail ALBJ@km.dk

Ved indskrivning hos Jeanette Sauerberg : KUN tilmelding på mail JES@km.dk

Ved indskrivning hos Line Blak Gundersen : KUN tilmelding ved telefonisk kontakt 21 15 69 16.

Indskrivning kan ikke finde sted gennem kordegnekontoret.

Konfirmandholdene lukkes, når de når en vis størrelse og tilmeldingen sker efter ’først til mølle’- princippet.

Præsterne

Recycle dit konfirmationstøj

Tak for alt det konfirmationstøj I har doneret!

Vi har nu et pænt udvalg af kjoler og jakker, som vores konfirmander kan låne.

Har du konfirmationstøj, du ikke længere bruger, kan vi godt bruge det i vores sortiment af konfirmationstøj.

Tøjet kan afleveres på kirkekontret i kontorets åbningstid.

Vi takker for ethvert bidrag.