Tid er en luksus

At have tid til andet end lige det man skal og bør. Jeg er så privilegeret at have fået tid. Tid til at gøre noget som jeg gerne har villet, men ikke kunnet i flere år. Jeg er blevet besøgsven.

Efter at have henvendt mig til sognemedhjælper Inge Marie Garde, fik jeg efter en samtale en besøgsvært. Jeg var meget spændt på det første besøg. Hvordan mon kemien var? Kunne vi finde noget at tale om? Og ville jeg få lov at komme igen?

Det gik rigtig fint, og jeg fik lov at komme igen! Det bliver nu til besøg hver 14. dag. Jeg kommer om formiddagen, da det passer os bedst. Jeg bliver hver gang budt hjerteligt velkommen og på kaffe. Vi snakker om løst og fast i en lille times tid. Det giver et afbræk i hverdagen og noget at se frem til. Og det gælder begge veje. ``Jeg er så glad for at du kom!´´, siger min besøgsvært når jeg går.

Det er da skønt, at der er nogen, der glæder sig over at få besøg af en. Ud over at have fået en besøgsvært, er jeg også blevet en del af besøgstjenesten, som hjælper til med arrangementer i menighedsplejen. Det er en stor fornøjelse at være sammen med disse engagerede og positive mennesker.

Jeg er meget glad for at have fået tiden til at gøre disse ting. Det er en fantastisk dejlig følelse at kunne gøre noget for andre mennesker. Det kan kun anbefales.

Som Kay Pollak siger: ``Man vokser gennem mødet med andre mennesker´´!

Lene Eklundh Koch