Besøg hos Jesper Yde -der er lukket for tilmelding, da max deltagerantal er nået | Højdevangskirken

Tirsdag d. 22. juni 2021, Kl. 13:00 til kl. 18:00
50 Kr

Tirsdag d. 22. juni PÅ TUR MED EVENTYRLIG TIRSDAG Kunne du tænke dig et gensyn med Jesper Yde, præst i Højdevangskirken igennem 21 år? Så tag med denne eftermiddag, hvor vi er inviteret på besøg i hans hjem i Jyderup. Vi medbringer kaffe og kage, som vi nyder i hans dejlige have Afgang med bus fra menighedshuset kl. 13 og vi kommer retur hertil kl. 18. Pris: 50 kr Tilmelding og betaling skal ske til kirkekontoret. For at deltage skal man have coronapas eller en negativ coronatest. Der kan højst være 25 deltagere på turen.