Aftengudstjeneste med forudgående spisning kl 17:30 | Højdevangskirken

Tirsdag d. 4. januar 2022, kl. 19:00
Line Blak Gundersen

Aftengudstjenester og fællesspisning

To gange om måneden, i perioden fra september til marts måned – vi slutter af, når vi når skærtorsdag - vil efterhånden ganske mange mennesker mødes i Menighedshuset bag kirken for at nyde hinandens selskab. Vi sætter os til flotte, veldækkede borde og spiser hjemmelavet mad i Menighedshuset, som to trofaste, engagerede hold af frivillige på skift tryller frem. Det er gode, gamle velkendte retter, der serveres og snakken går lystigt.

Du er også hjerteligt velkommen til at deltage.

Det koster 20 kroner pr. person, alt inklusiv. Også et enkelt glas vin til maden og en kop kaffe og en småkage efter maden.

Vi spiser sammen fra kl. 17.30 – 18.55 på følgende datoer :

( BEMÆRK, at en enkelt af tjenesterne falder på en onsdag)

Tirsdag den 7. september

Tirsdag den 21. september

Tirsdag den 5. oktober

Tirsdag den 19. oktober

Tirsdag den 2. november

Tirsdag den 16. november

Onsdag den 1. december

Tirsdag d. 21. december spiser vi sammen fra kl. 17.30 – 19.30. Denne aften er en særlig fællesspisning, hvor der serveres julemiddag. Menuen lyder på flæskesteg med kartofler, brun sovs og rødkål og til efterret er der Risalamande med en mandelgave til hvert bord.

Det koster 50 kroner pr. person at deltage og tilmelding er påkrævet. Seneste frist for tilmelding og betaling sker til kirkekontoret på Irlandsvej 45 torsdag den 16. december.

Tirsdag den 4. januar

Tirsdag den 18. januar - Lucas Rigillo er prædikant

Fællessangen som tema holder vi godt fast i til aftengudstjenesterne. For til nogle af gudstjenesterne synger vi salmer, som I vælger. Har du derfor en salme eller flere salmer, som står dit hjerte særligt nær, så få salmen skrevet på sanglisten hos præsten.

v/ Line Blak Gundersen og frivillige