Ama´r Saloon med Frank Bøgh | Højdevangskirken

Torsdag d. 9. september 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Frank Bøgh
Ama´r Saloon med Frank Bøgh

Frank Bøgh er foredragsholder, forfatter og fhv. kriminalassistent

ENGLEMAGERSKEN

Marts måned er tiden, hvor Jomfru Maria bliver bebudet af en engel, at hun skal blive med barn, søn af den Højeste. Og det i en tid, hvor det var forbundet med stor skam for en kvinde at blive gravid udenfor ægteskabet, ja, straffen herfor kunne være døden. Det er en anden slags engel der skal fortælles om, når Frank Bøgh gæster Menighedshuset ved Højdevangskirken. Det er historien om ”Englemagersken”, Dagmar Overby, som i 1920´erne begik drab på adskillige spædbørn, som hun under påskud af formidling til adoption fik i sin varetægt, der skal fortælles. Dagmar Overby blev kaldt englemagersken, fordi hun slog adskillige spædbørn ihjel. Hør historien om, hvorledes hun voksede op og efterfølgende blev kendt som den danske kvindelige seriemorder. Hun blev dømt for 8 drab, men mente selv, hun havde omkring 20 drab på spædbørn på sin samvittighed. En samvittighed som også havde rod i en stærk kristentro.