Børnegudstjeneste - Allehelgen og Halloween | Højdevangskirken

Fredag d. 29. oktober 2021, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Line Blak Gundersen
20 kr for voksne - børn er gratis - spisning i menighedshuset efter gudstjenesten

Fredag d. 29. oktober kl. 17.00

Børnegudstjeneste

En lille dreng havde været meget tæt knyttet til sin mormor, der efter et sygdomsforløb døde fra familien og fra ham. Den lille dreng blev meget meget ulykkelig over at miste hende, så mor og far fortalte ham, at mormor var taget afsted på sin sidste rejse til himlen. Det tænkte drengen lidt over og spurgte så : Har hun så husket at få pakket sin kuffert og få den med sig ?

Det er en Allehelgensgudstjeneste for børn og deres voksne, der tager sit udgangspunkt i den lille drengs spørgsmål. En børnegudstjeneste, hvor vi taler om de store spørgsmål i livet.

Efter gudstjenesten er der Halloween i Menighedshuset. Der vil være pyntet op til en (u)hyggelig aften. Vi skærer græskarhoveder, som må tages med hjem. Og den professionelle kok Thomas Höier kommer, traditionen tro, og serverer sin yderst velsmagende græskarsuppe, der serveres med brød til. Det koster 20 kroner pr. voksen – børn spiser gratis.

v/ Line Blak Gundersen og frivillige