Børnegudstjeneste | Højdevangskirken

Line Blak Gundersen
40 kr for voksne og 10 kr for børn

Fredag d. 1. oktober kl. 17.00 – Børnegudstjeneste

Børn i alle aldre kan være med. Gudstjenesten varer en halv time og rummer både sang og leg med udgangspunkt i teksten fra Matthæusevangeliet, der handler om ”himlens fugle og markens liljer”, som ikke bekymrer sig om dagen og vejen. Vi kan spørge : Har vi noget at bekymre os om, nu da høsten er kommet i hus ?

Hvis du har blomster, blade, æbler, gulerødder eller andet fra naturen, haven eller altankassen, som du synes, vil pynte i kirken, må du meget gerne tage det med, så finder vi en plads til det.

Efter gudstjenesten er der mulighed for at gå med i Menighedshuset, hvor der vil blive serveret pølser med brød, hotdogs og så er der pandekager til dessert.

Når vi spist, bliver der holdt auktion over de frugter, grøntsager og blomster, som har pyntet i kirken – det bliver til priser i børnehøjde. Der vil også være mulighed for at købe hjemmelavet marmelade. 20 kroner pr. glas. Alle indtægter for salg går til Højdevangs Sogns Menighedspleje.

Og så vil Ina Boldsen, ejer af blomsterbutikken Engblomsten, vise, hvordan man binder blomster til en buket, som man kan tage med sig hjem bagefter. Tove Jul fra menighedsrådet ved Højdevangskirken, som også er uddannet blomsterbinder, er også med og hjælper med at få bundet en skøn buket.

Det koster 40 kroner for voksne og 10 kroner for børn at deltage. Tilmelding til arrangemetet i Menighedshuset er påkrævet og sker til kirkekontoret på telefon 32557788 eller kontor@hoejdevangskirken.dk senest fredag d. 25. september.

v/Line Blak Gundersen og frivillige