AFLYST/UDSAT til 6. maj 2021 - Ama'r Saloon - om at vokse op i et barskt miljø | Højdevangskirken

AFLYST/UDSAT til 6. maj 2021 - Ama'r Saloon - om at vokse op i et barskt miljø

AFLYST/UDSAT til 6. maj 2021 - Ama'r Saloon - om at vokse op i et barskt miljø

Torsdag d. 4. februar 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Henriette Karlsen
AFLYST/UDSAT til 6. maj 2021 -  Ama'r Saloon - om at vokse op i et barskt miljø

En fortælling om at vokse op i et barskt miljø

Stifter af foreningen De stærke børn og forfatter til bogen Ama'r halshug. En fortælling om at vokse op i et barskt miljø Der er to klare mål for ildsjælen Henriette Karlsen: Udsatte børn skal finde håb og troen på sig selv, og befolkningen og politikerne skal øge opmærksomheden på systembørn. Henriette er selv vokset op i et barskt miljø, hvor vold og misbrug var en del af dagligdagen. For at komme tættere på sin vision har Henriette stiftet foreningen 'De stærke Børn' og har fortalt sin historie i medierne siden 2016 og i sin bog "Ama'r Halshug" (2019). Men der er stadig lidt vej endnu – det ønsker hun at indhente med sine  foredrag.