Skovtur til Stevns Klint | Højdevangskirken

Menighedsplejen og sognepræst Ann-Luise Bjørnebo
250 Kr for sognebørn - 500 Kr for udensogns
Skovtur til Stevns Klint

Skovturen ligger traditionen den sidste torsdag i maj, i år er det den 27. maj 2021.

Vi mødes ved Højdevangskirken kl 08:45 og sætter kl. 9.00 kurs mod Stevns Klint, som i 2014 blev optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Vi ser Højerup Gamle Kirke og Irene von Folsach fortæller om monumenterne og skulpturerne i Mindelunden ved kirken.

Derefter spiser vi traditionen tro julemiddag på Traktørstedet Højeruplund.

Efter julemiddagen kører vi til St. Katharina Kirke i Store Heddinge, og hører et foredrag ved kirkens organist. Efterfølgende går turen til Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, hvor vi får kaffe og kage og nyder den smukke havudsigt.

Herefter kører vi tilbage til Højdevangskirken, hvor vi ankommer kl. 17:00

Tilmelding til skovturen sker på kordegnekontoret fra søndag den 2. maj og senest mandag den 17. maj.

Betaling foregår samtidig med tilmelding, enten på kirkekontoret,
på mobile Pay nr 188388 eller ved indbetaling til Menighedsplejens konto i Arbejdernes Landsbank reg.nr 5331 - konto nr 0000252571.
Ved betaling skrives navne på de tilmeldte personer.

Pris: Sognebørn: kr. 250,-

Udensogns: kr. 500,-