Den årlige skovtur -mødested kirkens hovedindgang

Den årlige skovtur -mødested kirkens hovedindgang

Torsdag d. 28. maj 2020, Kl. 08:45 til kl. 17:00
Uden for kirken, Gyldenrisvej, 2300 København, Danmark

Skovturen ligger traditionen den sidste torsdag i maj, i år er det den 28. maj 2020.

Vi mødes ved Højdevangskirken kl 08:45 og sætter kl. 9.00 kurs mod Stevns Klint, som i 2014 blev optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Vi ser Højerup Gamle Kirke og Irene von Folsach fortæller om monumenterne og skulpturerne i Mindelunden ved kirken.

Derefter spiser vi traditionen tro julemiddag på Traktørstedet Højeruplund.

Efter julemiddagen kører vi til St. Katharina Kirke i Store Heddinge, og hører et foredrag ved kirkens organist. Efterfølgende går turen til Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, hvor vi får kaffe og kage og nyder den smukke havudsigt.

Herefter kører vi tilbage til Højdevangskirken, hvor vi ankommer kl. 17:00

Tilmelding til skovturen sker på kordegnekontoret, senest fredag den 15. maj.

Betaling foregår samtidig med tilmelding, enten på kirkekontoret eller ved indbetaling på Menighedsplejens konto i Sparekassen Sjælland-Fyn: reg. 0525, kt. 0000 347 597.

I meddelelsesfeltet skrives navn og kontaktoplysninger på de tilmeldte personer.

Pris: Sognebørn: kr. 250,-

Udensogns: kr. 500,-