AFLYST! Taizégudstjeneste | Højdevangskirken

Irlandsvej 45, 2300 København S
Jeanettte Sauerberg
AFLYST! Taizégudstjeneste

Den første søndag i måneden.

2. februar kl. 16.

1. marts kl. 16

5. april kl. 16

Kom og vær med til en meditativ gudstjeneste med plads til fordybelse. Gudstjenesten er bygget op omkring de smukke Taizésalmer, der typisk er korte bønner og lovprisninger - tilsat enkle og kønne melodier. Salmerne gentages igen og igen, indtil man slipper tankerne og mediterer sin bøn.

Ind imellem vil der være tekstlæsninger, nadver og lystænding.

Du har mulighed for at medbringe en personlig bøn, som præsten læse op i løbet af gudstjenesten. Det kan være en bøn for dig selv. Eller du kan skrive en bøn på vegne af en anden, der er syg eller af andre grunde har brug for forbøn. Der vil stå en krukke i våbenhuset, hvor du kan lægge bønnen på vej ind.

1.gang er på Kyndelmisse, hvor vi fejrer, vi er halvvejs gennem vinteren ved at fylde kirkerummet med levende lys og musik.