Kulturnat i Højdevangskirken, JAZZAFTEN med KAROLINES KAPEL, Støttekoncert for de ramte ved branden på Tingvej i juni 2019

Fredag d. 11. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Kirkerum, Irlandsvej 45, 2300 København, Danmark
Karolines Kapel
20 Kr

Bidrag kan også sendes på Mobile Pay til tlf: 50 20 40 40 . Skriv "BRAND TINGVEJ" i kommentarfeltet. Menighedsplejens bestyrelse sender efterfølgende pengene til de ramte beboere.

Karolines Kapel har været rundt i landet de sidste 5 år og spillet swingende, publikumsvenlig vokaljazz på spillesteder, festivaler, jazzklubber, kulturhuse m.m.

Karolines Kapel består af 5 erfarne musikere;

I front Karoline Leistiko som med sin amerikanske baggrund har oparbejdet en stor forkærlighed for den amerikanske jazztradition fra bl.a. Ella Fitzgerald, Duke Ellington og Cole Porter og Diana Krall, og har som vokalist i big-band og de sidste fem år med Karolines Kapel skabt respekt omkring sig med sin fine stemme og varme udstråling.

Rytmegruppen består af 4 professionelle musikere; Anders Emil Jensen (kontrabas), Steen Amstrup (g), Steffen Bruun (g), og Morten Ilsøe (dr).