Sommerkoncert med Kammerkoret Broccoli i Højdevangskirken søndag d. 16. juni kl. 15

Søndag d. 16. juni 2019, kl. 15:00
Højdevangskirken, Irlandsvej, 2300 København S
Kammerkoret Broccoli dirigeres af Bo Asger Kristensen
Gratis

Til alle tider har mennesket forklaret det uforklarlige, livets store undere og uhyrligheder gennem mytologiske fortællinger. For at skabe sammenhæng og rimelighed i tilværelsens tilsyneladende vilkårlighed.

Kammerkoret Broccoli har til årets sommerkoncerter sammensat et flot program, der runder livet og døden, kunsten og kærligheden – menneskelivets fire store temaer – rammesat af små mytologiske vignetter.

Det musikalske udgangspunkt er Ernest John Moerans (1894-1950) finurlige mytologiske korsatser, men der er også plads til danske sommersange der dufter af solskin og lyse nætter.

Broccoli er et blandet kor, der blev dannet i 1984 og har til huse i Enghave Kirke på Vesterbro i København. Vi synger overvejende klassiske værker, men repertoiret er varieret og rummer såvel kirkelig som verdslig musik. Tidsmæssigt spænder vi fra renæssancen frem til vor tid. Vi eksperimenterer gerne med ny og anderledes musik og utraditionelle udtryksformer, og vi søger løbende udfordringer i ind- og udland.

Om dirigenten

Bo Asger Kristensen (f. 1984) har studeret klassisk korledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium under Søren Birch, Carsten Seyer Hansen og Søren Kinch Hansen. Sideløbende med studierne på konservatoriet var Bo i en længere årrække tilknyttet dirigent og ensemblesangsakademiet Voces Academy – først som privatelev af kunstnerisk leder Peter Hanke og siden i en stilling som assisterende dirigent for det professionelle kor Voces Ensemble, samt primær dirigent for Voces Kammerkor.

Siden september 2016 har Bo studeret sang på Anne Rosing-Instituttet ved Anne Rosing

og Louise Fribo.

Den romantiske og klangfulde musik er Bos kernerepertoire, og det specielt udviklede

øre for netop denne type musik resulterede i debut som Kor72 korstævne-instruktør i en

relativt ung alder i 2015, hvor programmet bestod af musik af Johannes Brahms og

Svend S. Schultz. Kammerkoret Broccoli var stamkor ved dette stævne.