Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

KÆRLIG HILSEN ETTY - en musikalsk fortælling skrevet over Etty Hillesums autentiske dagbøger og breve fra 2. verdenskrig.

APR
07

KÆRLIG HILSEN ETTY - en musikalsk fortælling skrevet over Etty Hillesums autentiske dagbøger og breve fra 2. verdenskrig.


Søndag d. 7. april 2019, kl. 16:00
Irlandsvej 45, 2300 København S
Jannik Vedel
Det er gratis at deltage

Fortællingen handler om tro, næstekærlighed og menneskets evindelige søgen efter det gode, i en tid hvor mørket synes at være uigennemtrængeligt.   

Sofie Alhøj og Peter Kunz tegner et billede af den unge, jødiske kvinde, Etty Hillesum, og gennemgår de sidste to år af hendes liv, hvor hun gik fra at være studerende i Amsterdam til at sidde i transitlejr i Westerbork og til sidst blive sat på et tog til Auschwitz.   

Ettys tekster rummer en bemærkelsesværdig dybde og poesi, og selvom det til næste år er 75 år siden 2. verdenskrig sluttede, findes der i dem en vigtig meddelelse til os i dag..

Forestillingen varer 60 min. og egner sig for voksne og unge fra 13 år og op.

Sofie Alhøj og Peter Kunz fortæller:

"Det er en stor glæde for os at vende tilbage til Højdevangskirken, hvor vi havde fornøjelsen af at spille en tidlig version af forestillingen i november 2017. Dengang var forestillingen stadig under udvikling, og blev fulgt op af en snak med publikum, som gav gode idéer og kommentarer med på vejen. Det ville glæde os at se både gengangere og nye publikummer, når vi til april viser forestillingen i sin færdige version."

 

 

Vi glæder os til at komme og spille hos jer!

Kærligst Sofie.