Børnegudstjeneste - Høst | Højdevangskirken

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Højdevangskirken
En kirke for livet

Børnegudstjeneste - Høst

SEP
30

Børnegudstjeneste - Høst


Fredag d. 30. september 2022, kl. 17:00
Højdevangskirken, Irlandsvej 45, 2300 København S
Line Blak Gundersen
30 kr for voksne og 10 kr for børn
Børnegudstjeneste - Høst

Fredag d. 30. september kl. 17.00 Børnegudstjeneste – Høst

 Børn i alle aldre kan være med. Gudstjenesten varer en halv time og rummer både sang og leg. Hvis du har blomster, blade, æbler, gulerødder eller andet fra naturen, haven eller altankassen, som du synes, vil pynte i kirken, må du meget gerne tage det med, så finder vi en plads til det. 

Efter gudstjenesten bliver der i Menighedshuset serveret hotdogs og pandekager til dessert. Når vi har spist, holder vi auktion over de frugter, grøntsager og blomster, som har pyntet i kirken – det bliver til priser i børnehøjde. Der vil også være mulighed for at købe hjemmelavet marmelade. 20 kroner pr. glas.
Alle indtægter for salg går til Højdevangs Sogns menighedspleje. Og så vil Tove Jul igen trylle og vise, hvordan man binder blomster til en skøn buket, som man kan tage med sig hjem med blomster fra blomster forrretningen Engblomsten. 

Tove Jul sidder i menighedsrådet og er uddannet blomsterbinder. Det koster 30 kroner for voksne og 10 kroner for børn at deltage. Tilmelding er påkrævet og sker til kirkekontoret på telefon 32557788 eller kontor@ hoejdevangskirken.dk senest fredag den 23. september. 

v/Line Blak Gundersen og frivillige