Julebasar | Højdevangskirken

Basarudvalget
Gratis adgang
Julebasar

Efteråret er over os og det er tiden til vores traditionelle begivenheder der følger med årshjulet. I håbet om, at corona-pandemien ikke medfører flere nedlukninger eller andre restriktioner, inviterer vi hermed til julebasar i Højdevangskirken. Lørdag den 27. og søndag den 28. november – 1. søndag i advent. Der vil – som traditionen foreskriver – være julestemning og oplevelser i menighedshuset, hvad enten man ønsker at spise noget lækkert med en god kop kaffe til, eller man vil udfordre spillets gudinde med gevinster, om man ønsker at gå på opdagelse i kælderen i vores marskandiserbutik eller finde noget smart tøj, så kan man deltage i menighedshuset. Begge dage er der åbent kl. 11.00 til 15.00. Der vil være boder med noget for alle aldre og selvfølgelig er der også nyheder… Vi håber at DU har lyst til at deltage og tage familie og venner med. Overskuddet fra basaren doneres til beboere i sognet efter ansøgning. Man kan søge om pengene på: hojdevangbasar@gmail.com senest den 1. februar 2022. Så kom og deltag, få en rigtig dejlig dag. Entreen er gratis og vi tager naturligvis mobilepay samt kontanter… Få flere detaljer når tiden nærmer sig via Facebook eller kirkens nyhedsbrev. På glædeligt gensyn.