ALLE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER ER AFLYST

# Nyheder
Udgivet torsdag d. 12. marts 2020, kl. 14:23

På grund af Corona smittefare aflyses alle arrangementer og gudstjenester foreløbig frem til og med den 1. april 2020

Kontoret er lukket for al personlig betjening.

Kirker er omfattet af corona-lukning af kulturinstitutioner

Myndighederne arbejder målrettet på at forsinke den markant voksende smittespredning af COVID-19 i Danmark og afbøde konsekvenserne heraf.

Derfor er der iværksat omfattende tiltag for at undgå situationer, hvor mange personer opholder sig tæt sammen – bl.a. at alle offentlige kulturinstitutioner, biblioteker, fritidstilbud mv. lukker.

Folkekirkens gudstjenester er omfattet af lukningen af alle offentlige kulturinstitutioner. Det betyder, at alle gudstjenester derfor er aflyst i de kommende 14 dage.

Lukningen af indendørs aktiviteter gælder i foreløbigt fjorten dage.

Lukningen omfatter også arrangementer, hvor menighedsråd er vært i f.eks. sognegårde o. lign.

Kirkelige handlinger som dåb, konfirmation, bryllup og begravelse/bisættelse er ikke offentlige, men de er omfattet af forbud mod forsamling af flere end 100 mennesker indendørs.