Børne- og familiegudstjenester

​Spaghettigudstjeneste med efterfølgende spisning

Hver den sidste fredag i måneden er der Spaghettigudstjeneste i Højdevangskirken. Gudstjensterne er rettet mod børn i 3-10-årsalderen. Hvis I og jeres børn eller bedsteforældre og børnebørn har lyst til at gå til gudstjeneste på børnenes præmisser og spise aftensmad sammen med andre bagefter, så er Spaghettigudstjenester noget for jer.

Vi hører historier, synger nye og gamle salmer og leger, og man behøver ikke kunne sidde stille under gudstjenesten eller til maden i menighedshuset bagefter. Vi begynder kl. 17 med en gudstjeneste, der varer en halv time. Derefter spiser vi sammen i menighedshuet og slutter omkring kl. 19.

Der er ingen opvask og ingen tilmelding. Børn spiser gratis, voksne betaler 20 kr. pr. næse.

v/ Line Blak Gundersen